Rennes med nytt Tettey-bud

Franskmennene nekter å gi opp.

KAN FORSVINNE: Rosenborgs Alexander Tettey jubler sammen med supporterne etter eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Rosenborg på Color Line stadion i Ålesund. Tettey kan forsvinne til franske Rennes, om budet på 32 millioner kroner blir akseptert. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
KAN FORSVINNE: Rosenborgs Alexander Tettey jubler sammen med supporterne etter eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Rosenborg på Color Line stadion i Ålesund. Tettey kan forsvinne til franske Rennes, om budet på 32 millioner kroner blir akseptert. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIXVis mer

(Dagbladet.no) Den franske storavisen L'Equipe skrev i går at Rennes gjør et nytt forsøk på å hente Alexander Tettey til Rosenborg.

Den franske klubben har tidligere fått et bud på Tettey avslått av serielederne, men gjentar nå budet på midtbanemannen, ifølge Adresseavisen.

Breton-klubben gjentar i følge avisen budet fra i sommer på 32 millioner kroner.

Rosenborg takket nei til budet i sommer ettersom de ville bruke Tettey i Europacup-spill, men ettersom de røk ut av cupen for Karabakh i forrige uke og dermed går glipp av millioninntekter, kan det åpne for salg av midtbanejuvelen.

Erik Hoftun vil ikke kommentere saken ovenfor Dagbladet.no i dag tidlig.