Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Renvasker kona etter overfallsbeskyldninger

Tiger Woods snakker endelig ut etter ulykken.

SNAKKER UT: Tiger Woods går knallhardt ut mot alle ryktene som har versert om konas rolle i forbindelse med ulykken. - Den eneste personen ansvarlig for ulykken er meg, sier han. Foto: AP/Scanpix
SNAKKER UT: Tiger Woods går knallhardt ut mot alle ryktene som har versert om konas rolle i forbindelse med ulykken. - Den eneste personen ansvarlig for ulykken er meg, sier han. Foto: AP/Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet): Tiger Woods forteller i dag for første gang detaljene rundt den dramatiske ulykken da han krasjet i en brannhydrant og kjørte inn i et tre. Ulykken etterlot golfstjernen bevisstløs og sendte ham til sykehus natt til fredag.

Samtidig har amerikanske myndigheter sluppet 911-samtalen fra Woods' nabo.

Hør 911-samtalen her.

Renvasker kona
Etter ulykken har rykter av svært grov karakter versert i de mest tabloide delene av amerikansk presse.

En teori har gått ut på at kona Elin Nordegren skal ha konfrontert Tiger med rykter om at han skal ha hatt et forhold til Rachel Uchitel, og at Tiger skal ha vært på «flukt» fra kona da han kjørte av veien.

Nå «renvasker» Woods kona.

- Denne situasjonen er min feil, og det er selvsagt flaut for meg og min familie, skriver Tiger Woods på sin hjemmeside.

- Den eneste personen ansvarlig for ulykken er meg. Min kone, Elin, handlet modig da hun så at jeg var skadet og i trøbbel. Hun var den første personen til å hjelpe meg. Alle andre antakelser er fullstendig feilaktige.

- Jeg vil definitivt sørge for at dette ikke skjer igjen, skriver han.

- Føler meg sår
Woods har så langt nektet å forklare seg for politiet, noe amerikansk lov tillater. I dag var tredje dagen amerikansk politi måtte snu på vei for å snakke med Woods. Golfstjernens advokat, Mark NeJame, kontaktet politiet klokka 13 i dag lokal tid, og fortalte at intervjuet var avlyst, skriver Orlando Sentinel.

Nå forteller Woods hvorfor han nekter å la seg intervjuet om den dramatiske ulykken.

- Dette er en privat sak, og jeg vil holde det sånn. Jeg skjønner nysgjerrigheten, de mange falske, ubegrunnede og ondsinnede ryktene som sirkulerer om min familie har skylda, skriver han.

- Jeg har noen kutt, blåmerker og akkurat nå føler jeg meg ganske sår.

Ifølge politiet var det skader på Woods' bil, en svart Cadillac Escalade 2009-modell, for mellom 28 000 og 45 000 kroner

Vanskelig situasjon
Woods skriver at situasjonen har vært veldig vanskelig for ham og kona.

- Denne ulykka har vært veldig stressende og veldig vanskelig for Elin, vår familie og meg. Jeg setter pris på medfølelsen og de gode ønskene vi har mottatt. Men jeg ber også om forståelse for at min familie og jeg fortjener litt privatliv uavhengig av hvor påtrengende noen kan bli, skriver Woods.

Nødsamtalen frigitt
I kveld norsk tid ble også nødsamtalen, som ble ringt inn av en av Woods' naboer, frigitt av amerikanske myndigheter.

Den mannlige naboen ber operatøren sende ambulanse øyeblikkelig, og sier noen er skadet i en bilulykke ved huset hans.

På spørsmål om den skadde er bevisstløs, svarer innringeren «ja». Han kan ikke si om vedkommende puster.

Etter en tid blir samtalen brutt, sannsynligvis fordi innringeren bruker en fasttelefon og har kommet utenfor rekkevidde.

ROSER KONA: Tiger Woods roser kona Elin Nordegren for hennes innsats etter ulykken. Han avviser alle ryktene som har versert de siste dagene, blant annet at Nordegren skulle ha angrepet Woods med ei golfkølle. Foto: Ap/Scanpix
ROSER KONA: Tiger Woods roser kona Elin Nordegren for hennes innsats etter ulykken. Han avviser alle ryktene som har versert de siste dagene, blant annet at Nordegren skulle ha angrepet Woods med ei golfkølle. Foto: Ap/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media