Norge slo Australia i treningslandskamp

Reservene slo til: - Det beste spissparet har gjort i min tid som landslagssjef

Landslagssjef Lars Lagerbäck skryter stort av spissparet sitt etter at Ola Kamara scoret tre og spisspartner Bjørn Maars Johnsen imponerte mot Australia.

VISTE SEG FRAM: I Joshua King og Alexander Sørloths fravær viste spissvikarene Ola Kamara og Bjørn Maars Johnsen seg skikkelig frem. Foto: Vegard Wivestad Grøtt/Bildbyrån
VISTE SEG FRAM: I Joshua King og Alexander Sørloths fravær viste spissvikarene Ola Kamara og Bjørn Maars Johnsen seg skikkelig frem. Foto: Vegard Wivestad Grøtt/Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norge – Australia 4–1 (1–1)

ULLEVÅL (Dagbladet): Da Joshua King og Alexander Sørloth begge meldte forfall og ble værende i England denne landslagspausen var det naturlig å stille spørsmål om hvem som skulle score målene for Norge.

Mot VM-klare Australia ga spissreservene Bjørn Maars Johnsen og Ola Kamara virkelig svar på tiltale.

Kamara, som sto med det ene målet spissduoen hadde på landslaget fra før, kvitterte seg for tre nye og viste fram gode målscorerinstinkt ved alle scoringene.

- Det var veldig bra. Jeg liker at han er effektiv, og er han der han skal være. Han har et par sjanser i tillegg til de han scorer. Så er jeg også veldig fornøyd med hans defensive bidrag, han jobber skjorta av seg for laget. Samhandlingen mellom ham og Bjørn var veldig bra, skryter landslagssjef Lars Lagerbäck etter kampen.

Det tredje målet var spesielt imponerende og tatt på skikkelig goalgettervis. LA Galaxy-spissen fungerte godt i tospann med Johnsen og håper nok at det samme skal skje med hans nye spisspartner i Los Angeles.

- Det blir to løver i LA Galaxy nå, sier Kamara til TV 2 etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer