RØD JUBEL: Liverpool Roberto Firmino (t.h.) og Oluwaseyi Ojo jubler etter førstnevntes scoring mot Watford i dagens 2-0-seier. Foto: AFP / LINDSEY PARNABY / NTB Scanpix
RØD JUBEL: Liverpool Roberto Firmino (t.h.) og Oluwaseyi Ojo jubler etter førstnevntes scoring mot Watford i dagens 2-0-seier. Foto: AFP / LINDSEY PARNABY / NTB ScanpixVis mer

Reservepreget Liverpool gjorde jobben mot Watford

Vant 2-0.

To mål av Joe Allen og Roberto Firmino var nok til at Liverpool slo et Watford-lag med en sløsende Odion Ighalo på topp 2-0.

Jürgen Klopp valgte å benke Daniel Sturridge i solskinnet på Anfield søndag. Engelskmannen har vist gryende scoringsform for europaligafinalisten fra Liverpool, men ble spart i samtlige minutter mot Watford.

De røde klarte seg uansett fint. Joe Allen tok noe overraskende ansvar som målscorer i første omgang, før innbytter Roberto Firmino doblet ledelsen et kvarter før slutt.

- En vidunderlig dag på Merseyside. Overraskende varmt, sa en Jürgen Klopp i storform til klubbens Twitter-konto etter kampen.

- Det var vanskelig for guttene, men det var en profesjonell kamp. Jeg er fornøyd med resultatet og at det ikke ble noen skader, la han til.

Liverpool ligger på 8.-plass i Premier League med to kamper igjen å spille.

Ighalo bommet og bommet Hadde Odion Ighalo vært i samme form han viste før jul, kunne nok Watford fått med seg poeng fra Anfield. Den tidligere Lyn-spissen fikk flere store sjanser i løpet av kampen, men maktet ikke å få ballen bak Liverpool-keeper Simon Mignolet.

Den største muligheten kom ti minutter ut i annen omgang. Ighalos forarbeid var vakkert da han fintet bort Alberto Moreno, men skuddet var ikke i samme stil, og Mignolet fikk fingertuppene på ballen.

Firmino-scoring Det manglet heller ikke på sjanser for Liverpool, spesielt mot slutten av kampen. Allen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 35 minutter, men stort mer skjedde ikke i første omgang.

Philippe Coutinho burde lagt på til 2-0 like etter hvilen, men bommet fullstendig på ballen få meter fra målstreken.

Firminos scoring kom på et viktig tidspunkt for Liverpool, som på det tidspunktet ble presset av Watford. En feilpasning havnet i beina på brasilianeren som forserte på direkten og fant nettmaskene etter et ikke altfor overbevisende stykke arbeid av keeper Heurelho Gomes.

Både Christian Benteke og Jordon Ibe hadde gode muligheter i sluttminuttene, men 2-0 ble resultatet i Liverpool.

(NTB)