Resignert Moyes innser at Lescott er tapt for Everton

- Viser dårlige holdninger.

DRAKTBYTTE?: 1-6 tapet mot Arsenal kan ha vært Joleon Lescotts siste opptreden i Everton-drakt. Det meste tyder på at den engelske landslagsforsvareren blir å finne i Manchester City i løpet av kort tid.Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim Hales
DRAKTBYTTE?: 1-6 tapet mot Arsenal kan ha vært Joleon Lescotts siste opptreden i Everton-drakt. Det meste tyder på at den engelske landslagsforsvareren blir å finne i Manchester City i løpet av kort tid.Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim Hales Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Premier League og Tippeligaen direkte i livestudio fra kl. 14.30.

(Dagbladet.no): David Moyes sto i det lengste steilt på at Joleon Lescott ikke skulle noen steder på tross av den engelske landslagsspilleren hadde levert en skriftlig søknad om en overgang til Manchester City.

Det var imidlertid før seriepremieren der Everton ble ydmyket og latterliggjort av Arsenal på Goodison Park med en motvillig Lescott i midtforsvaret. Derfor har den anvendelige forsvarsspilleren blitt plassert på tribunen i Liverpool-lagets to siste kamper inntil de kommer til enighet om et salg til City i størrelsesordenen 22 millioner pund (i underkant av 220 millioner kroner).- Du kunne se hvilken innvirkning det hadde forrige uke, og det har vært en stor del av spillet i kulissene i det siste. Joleon fortalte meg på fredag (før Arsenal-kampen) at han ikke ville spille, men jeg hadde ikke noen andre alternativer, så jeg valgte å bruke ham, men det var en beslutning som virket imot sin hensikt. Derfor har jeg tatt avgjørelsen (om å sette Lescott på tribunen), sier Moyes, ifølge Sky Sports.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer