Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Resignert Moyes innser at Lescott er tapt for Everton

- Viser dårlige holdninger.

DRAKTBYTTE?: 1-6 tapet mot Arsenal kan ha vært Joleon Lescotts siste opptreden i Everton-drakt. Det meste tyder på at den engelske landslagsforsvareren blir å finne i Manchester City i løpet av kort tid.Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim Hales
DRAKTBYTTE?: 1-6 tapet mot Arsenal kan ha vært Joleon Lescotts siste opptreden i Everton-drakt. Det meste tyder på at den engelske landslagsforsvareren blir å finne i Manchester City i løpet av kort tid.Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim Hales Vis mer

Følg Premier League og Tippeligaen direkte i livestudio fra kl. 14.30.

(Dagbladet.no): David Moyes sto i det lengste steilt på at Joleon Lescott ikke skulle noen steder på tross av den engelske landslagsspilleren hadde levert en skriftlig søknad om en overgang til Manchester City.

Det var imidlertid før seriepremieren der Everton ble ydmyket og latterliggjort av Arsenal på Goodison Park med en motvillig Lescott i midtforsvaret. Derfor har den anvendelige forsvarsspilleren blitt plassert på tribunen i Liverpool-lagets to siste kamper inntil de kommer til enighet om et salg til City i størrelsesordenen 22 millioner pund (i underkant av 220 millioner kroner).

- Du kunne se hvilken innvirkning det hadde forrige uke, og det har vært en stor del av spillet i kulissene i det siste. Joleon fortalte meg på fredag (før Arsenal-kampen) at han ikke ville spille, men jeg hadde ikke noen andre alternativer, så jeg valgte å bruke ham, men det var en beslutning som virket imot sin hensikt. Derfor har jeg tatt avgjørelsen (om å sette Lescott på tribunen), sier Moyes, ifølge Sky Sports.  

Utestengt av egen klubb
Selv om Moyes helst skulle beholdt Lescott ut i fra sportslige kriterier, innser han nå at det ikke er noen vei tilbake og at ingen av partene er tjent med riften som har oppstått.

- Det har vært vanskelig fordi Joleon har utvist så dårlige holdninger. Vi skulle helst sett ham spille, men når en spiller oppfører seg på den måten han har gjort, hadde vi ikke noe annet valg enn å holde ham unna laget, forklarer skotten.

Moyes kunne imidlertid ikke si noe om hvor nært forestående en overgang er i øyeblikket. Heller ikke City-manager Mark Hughes hadde noe konkret å melde etter gårsdagens 1-0 seier over Wolves.

- Mitt inntrykk før kampen var at klubbene snakker sammen. Det ser jeg som et positiv tegn, men det gjenstår å se om noe er endelig bestemt eller ikke, sa Hughes, ifølge Sporting Life.

RESIGNERT: Skal man tro David Moyes, er det lite som gjenstår før Joleon Lescott blir Manchester City-spiller.Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim Hales
RESIGNERT: Skal man tro David Moyes, er det lite som gjenstår før Joleon Lescott blir Manchester City-spiller.Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim Hales Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling