Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Respektløst av Semb

Odd-keeper Erik Holtan fikk beskjed fra en journalist om at han var vraket fra landslaget drøyt fem timer før kampen mot Aalesund i går.

ÅLESUND (Dagbladet): - Det er respektløst å presentere laget rett før serierunden. Semb hadde sikkert laget klart lørdag. Han kunne offentliggjort det da eller ventet til etter serierunden søndag, sier en skuffet Holtan i garderoben på Kråmyra etter 2- 2-kampen mot Aalesund FK.

- Klart jeg er skuffet, men mest for tidspunktet for offentliggjøringen av laget. Jeg prøvde så godt jeg kunne å koble ut den avgjørelsen til kampen, sier Holtan.

Odd-keeperen forventet at han skulle være en av de to keeperne til landskampen mot Danmark.

- Jeg er ikke for feit, men er vel ikke god nok. Selv om jeg mener jeg fortjener plassen i troppen blant to keepere, respekterer jeg avgjørelsen om å bli satt utenfor.

Før kampen i Ålesund ga trener Arne Sandstø beskjed til Holtan om at han ikke fikk uttale seg til media. Ti minutter bak stengte garderobedører etter kampen var munnkurven fjernet.

- Forbannet? Jeg? Nei, aldri. Det hender jeg blir sint på fotballbanen, men det går alltid fort over.

Vil gjøre comeback

- Jeg får se det positive i at jeg på pinseaften kan ta en tur på fotballpuben og nyte en halvliter mens jeg ser kampen mot Danmark på TV, vurderer Holtan.

34-åringen har ikke mistet sine landslagsambisjoner.

Holtan så ut til å være preget av vrakingen da AaFK scoret etter seks minutter.

Ronny Deila ga Holtan et dårlig tilbakespill som Morten Moldskred snappet opp. I stedet for å sende ballen ut i naturen, valgte Holtan et briljant forsøk som endte med at Moldskred snappet ballen, spilte inn til gode Joakim Austnes som scoret, mens Holtan var på sin skogstur.

På stillingen 2- 1 til hjemmelaget fem minutter før slutt ble likevel Holtan Odds redningsmann. Han reddet skuddet fra en frispilt Tor Hogne Aarøy. Landslagsklasse, men det løpet var kjørt.

Utnyttet presset

- Vi visste at spillerne satt i garderoben i pausen og tenkte at nå kommer den vanskelige annenomgangen. Jeg er svært fornøyd med det vi presterte da. Før pause var vi svake, vurderte Odd-trener Arne Sandstø etter 2- 2 på Kråmyra. Han vurderte sin keeper slik:

- Litt svak på AaFKs ledermål, men ellers var han god som alltid.

SKUFFET OVER SEMB: Erik Holtan hadde helst sett at Nils Johan Semb hadde fortalt ham direkte at keeperen er ekskludert fra landslagstroppen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media