Restoration er en av to tetbankere

Dagbladets tipsekspert Bengt Berg satser på Arnie Dance (V65-2) og Restoration (V65-6) i ukens V65-omgang fra Bjerke. Han tror begge leder hele veien.

Se Bengts travtips• Her er sjansen til å vinne på hest!

V65-rebusen kan godt på vei være løst om man streker for disse hestene. De øvrige fire avdelingene er derimot vidåpne, og bred gardering anbefales.

Steinar Hammersborg har med to stallhester til Bjerke onsdag. Arnie Dance står til for å lede løpet fra start til mål. Sist var Super Arnie-sønnen solid fra dødens.

- Jeg synes han holdt bra til tredje fra dødens sist. Denne gang står vi perfekt til i spor to bak bilen. Det øker seierssjansene.

Han er ganske hyggelig fra start, og vi satser på tet. Jeg tror på en topplassering, sier trener og kusk Steinar Hammersborg til dagbladet.no.

Steinar Hammersborg tar også med seg stallkameraten Sherbie til Bjerke. Han skal ut i et 3-års løp.

- Fra tjue meter tillegg er det en premie som gjelder for ham, sier den Maura-stasjonerte treneren.

Alltid like spennende

TET FRA START TIL MÅL. Trener Gro Anita Nordby tror på tetseier for sin hest Restoration i V65-avslutningen. Foto: HESTEGUIDEN.COM
TET FRA START TIL MÅL. Trener Gro Anita Nordby tror på tetseier for sin hest Restoration i V65-avslutningen. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

Gro Anita Nordby, med rykende fersk trenerlisens, laster opp Restoration fra Rønnerud Gård på Jevnaker. I sin siste start travet Nordby-traveren et svett oppløp og var tredje i mål.

- Restoration leverte et sterkt oppløp sist på Bjerke. Da satt han langt bak fra spor tolv og kom togende via fjerdespor i siste sving. Jeg er alltid like spent hver gang han starter, for han har vært litt skjør i helsa. Det virker som dette har stabilisert seg noe nå. Formen er fortsatt fin. Han møter et par gode, men vi trakk et perfekt spor.

Han er veldig rask fra start, og jeg tror på tet.

Han kan bli litt flegmatisk når han kommer foran og vinner sjelden med mye. Han traver barbent bak og med lette jernsko foran som han pleier. Vi reiser til Bjerke med seiersambisjoner, forteller Nordby til dagbladet.no.

Kusken tror på seier

- Vi kjører til fra start. Jeg tror ingen henter en lengde på ham. Han er forholdsvis kjapp i beina, og jeg håper og tror vi leder hele veien, sier en optimistisk kusk Asbjørn Mehla om Muscles Yankee-vallaken som kan ta sin fjerde seier for året.

Asbjørn Mehlas vurdering av egne oppsitt:

- Haralds Linnea (V65-1) hopper og spretter litt for tiden. Feilfritt har hun en viss kapasitet, men hun må vise bedre takter. Hun kan være en liten outsider.

- Eld Lynet(V65-3) har jeg ikke kjørt før. Men han var bra i Skien lørdag. Han traver jevne, fine løp, og kommer vi noenlunde inn i løpet tror jeg han er en av flere som er seiersaktuelle.

TETHEST 2. Arnie Dance er tethest nummer to for tipsekspert Bengt Berg i V65-2.