Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Resultatene sto ikke i stil til spillet mitt

Mellomfornøyd «Tutta» etter 12.-plassen i Springfield.

MISFORNØYD MED UTTELLINGEN: Suzann Pettersen var fornøyd med spillet, men misfornøyd med resultatet da hun endte LPGA-turneringen i Springfield på 12.-plass.Foto: SCANPIX/AP Photo/Seth Perlman
MISFORNØYD MED UTTELLINGEN: Suzann Pettersen var fornøyd med spillet, men misfornøyd med resultatet da hun endte LPGA-turneringen i Springfield på 12.-plass.Foto: SCANPIX/AP Photo/Seth Perlman Vis mer

Verdensener Tseng Ya-ni fra Taiwan vant helgens LPGA-turnering i golf i Springfield, Illinois. Suzann Pettersen endte på delt 12.-plass.

Tseng gikk de fire rundene 21 slag under par og endte tre slag foran tittelforsvarer Cristie Kerr, som måtte nøye seg med 2.-plass for tredje turnering på rad.

Pettersen avsluttet med en 70-runde (fire birdier, to bogeyer) og endte ni slag bak vinneren. Hun var aldri med i seierskampen for alvor.

- Springfield var bra, men resultatene sto ikke i stil med spillet mitt, skrev Pettersen på bloggen sin etter turneringen.

Tseng tok sin annen turneringsseier for året og den sjuende de siste fire sesongene. Med seieren revansjerte hun nedturen i samme turnering i 2008. Da mistet hun seieren med bogey på siste hull og tapte i omspill.

- På vei til 18. hull hadde jeg et lite mareritt i hodet med tanker om at jeg skulle ødelegge det igjen. Men jeg sa til meg selv at jeg skulle ta ett slag av gangen: Fairway, green og to putter. Det gikk bra, sa Tseng, som ikke fikk en eneste bogey på de to siste rundene.

Seieren ga henne en premiesjekk på 255.000 dollar. Pettersen nøyde seg med 27.983 dollar for sin plassering.

(NTB)