Nok en dansk seier på Ringerike:

Rett fra høydetrening i Sierra Nevada til seier på Ringerike

- På en skal fra én til ti, så er det en nier, sier Alexander Kamp.

TIL TOPPS: Alexander Kamp sto imot angrepene fra Andreas Vangstad og Carl Fredrik Hagen og tronet på toppen av podiet etter Sundvolden GP. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no
TIL TOPPS: Alexander Kamp sto imot angrepene fra Andreas Vangstad og Carl Fredrik Hagen og tronet på toppen av podiet etter Sundvolden GP. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KLEIVSTUA (procycling.no): Jonas Vingegaard (Team ColoQuick) var på forhånd utpekt som den største trusselen, men det var noe overraskende Alexander Kamp som fortsatte den danske dominansen under Sundvolden GP.

Husk å følge Ringerike Grand Prix direkte via procycling.no søndag!

Siden 2015, da rittet byttet ut «Hadelands-Alpene» mot klatringen opp til Kleivstua, har både Rasmus Guldhammer og Søren Kragh stått på toppen av podiet her.

Den eneste norske triumfen besørget Andreas Vangstad i fjor, mens Carl Fredrik Hagen nå står med tre strake andreplasser fra panoramautsikten ut mot Tyrifjorden.

- Du har aldri vært så nær seieren som i år, men det er kanskje vanskelig å finne en trøst i det?

- Nei, det er nok den gangen av de tre andreplassene hvor jeg har følt meg sterkest i bakken. Ikke for å bruke det som unnskyldning, men med motvind så var det enklere å ligge på hjul enn tidligere. Jeg var ikke sterk nok til å riste dem (les: danskene) av meg, sier Carl Fredrik Hagen til procycling.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer