Rett i seng med Carew

En febersjuk John Carew ble sendt hjem fra formiddagstreninga til Roma i går.

ROMA (Dagbladet): Dermed fikk han ikke møte Miss Elegance, og kanskje får han heller ikke møte Tore André Flo om to dager.

Carew følte seg uggen natt til i går, men tok turen ut på treningsfeltet til Roma i går formiddag. Der ble helsetilstanden sjekket av klubbens lege, før han fikk beskjed om å reise tilbake til hotellet og holde seg i senga resten av dagen.

Carew er som kjent ikke veldig tilgjengelig for tida, og kommuniserer med offentligheten gjennom tekstmeldinger. Til Dagbladet kom denne:

«Hei, jeg har feber, influensa. Holder senga, har ikke trent i dag.»

Raskt på beina

Symptomene bekreftes av Carews rådgiver, Per A. Flod:

- John hadde litt feber og hodepine, dro på treninga, men ble sendt hjem igjen, sier Flod.

- Det er visstnok et virus som går blant Roma-spillerne, men det er ikke så veldig hissig. Forhåpentligvis er John raskt på beina igjen, sier Flod.

God kikkert

Gårsdagens andre trening foregikk uten John Carew - selv om både pressefolk med Roma som spesialfelt og flere i det tallrike vaktmannskapet hardnakket påsto at nordmannen løp rundt utpå der.

Det skyldes nok kombinasjonen av at det er et par mann som likner, og at det kreves en god kikkert for å se spillerne fra den avstanden pressen må forholde seg til.

Blå øyne

Uansett var ikke Carew der da Deborah Salvalaggio (18) kom stilettskjelvende inn på treningsfeltet med Roma-trøye med Tottis navn på. Deborah er Roma-fan, hun ble nylig tildelt den gjeve tittelen Miss Elegance, og juryen falt visstnok først og fremst for hennes fantastiske blå øyne. Carews er i øyeblikket mest rennende.

Og det er slett ikke sikkert han er klar til å bli med i troppen når Roma reiser noen mil nordover til Tore André Flos Siena om to dager.

MISS ROMA: Deborah Salvalaggio kom på Roma-treninga i går, John Carew holdt seg hjemme i senga. Deborah er Roma-fan, men Carew har en jobb å gjøre hvis han skal danke ut stjernespissen Totti hva popularitet angår.