Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rett inn på laget

John Carew er friskmeldt - og går rett inn på Lyon-laget i prestisjekampen mot St. Etienne i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med toppscorer Fred suspendert på grunn av gule kort, åpner det seg en mulighet for nordmannen etter en svært tung sesongstart.

Motstander på Lyons hjemmebane Stade Gerland er lokalrivalen St. Etienne: Større, tettere og mer prestisjetungt blir det ikke i fransk klubbfotball.

-  Freds fravær er selvsagt irriterende før denne kampen. Men det gir andre spillere sjansen til å vise hva de er gode for - John Carew, for eksempel, sier Lyons assistenttrener Patrice Bergues til klubbens hjemmeside.

Trent for fullt

Forrige uke forlot Carew landslaget etter mindre enn to dager. Lårskaden han pådro seg under Lyon-trening for nøyaktig en måned siden ble ikke leget tidsnok til å gjøre ham Hellas-klar.

Denne uka har han imidlertid trent som vanlig med den franske serielederen.

-  Carew er i startelleveren mot St. Etienne, sier fotballjournalist Vincent Duluc i franske L\'Equipe til Dagbladet.

Duluc følger Lyon tett, og mener Bergues uttalelser på olweb.fr ikke etterlater noen tvil om at nordmannen nå får sjansen. Onsdag gikk Carew greit igjennom en internkamp på Lyons treningsfelt.

TILBAKE I KAMP: På denne økta, sammen med Juninho, ble John Carew lårskadd for én måned siden. Nå er nordmannen klar for comeback på Lyon-laget. Foto: Scanpix/Ap
TILBAKE I KAMP: På denne økta, sammen med Juninho, ble John Carew lårskadd for én måned siden. Nå er nordmannen klar for comeback på Lyon-laget. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Les mer om Carews comeback i dagens papiravis.