Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Rett og slett en skandale

Litj-Ivers scoret, men slakter kunstgressatsning.

Steffen Iversen sliter med ryggproblemer, og klarte bare en omgang av Rosenborgs treningskamp mot Sundsvall søndag.

Storscoreren mener det bare er én grunn til problemene.

- Jeg har hatt to prolapser i ryggen tidligere, og tåler ikke kunstgressdekke. Det går bra på vanlig gress, men i lengden slår ryggen seg helt vrang på dette underlaget, sa han til adressa.no.

Selv om Iversen slet i kampen som ble spilt på kunstgresset utenfor «Brakka» i Trondheim, var det han som ga Rosenborg seieren.

Etter 17 minutter var han iskald og ordnet 1-0 på volley.

Det ble kampens eneste mål og sikret Rosenborg en seier i oppladningen til eliteserien. Når den starter må Iversen belage seg på enda flere kunstgresskamper. For stadig flere norske toppklubber satser på kunstgress.

- For meg er det rett og slett en skandale. Jeg kan forstå at lagene i nord har det på grunn av klimaet, men ikke at andre klubber følger etter, sa Iversen.

Men selv om det blir kamper på «feil» underlag ser Iversen fram til seriestart. Og han tror kritikerne som spår en tøff sesong for Rosenborg blir nødt til å bite i seg spådommene.

- SKANDALE: Det sier Rosenborg-spiss Steffen Iversen om fotballklubbenes satsning på kunstgress, som skader ryggen hans. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
- SKANDALE: Det sier Rosenborg-spiss Steffen Iversen om fotballklubbenes satsning på kunstgress, som skader ryggen hans. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer

- Jeg tro fortsatt at vi er det beste laget. Nå har vi vunnet stort sett de fleste kampene, og vært gjerrige bakover. Men det handler om stabilitet, og klarer vi å levere jevnt så tror jeg vi vinner serien, sa han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media