Rett og slett vakkert

Det er flott å se RBK spille fotball.

LØP FRA ALLE: Rosenborg er overlegne alt og alle med et spill som bare kan spre glede, mener vår kommentator. Rosenborg slo Vålerenga 2-1 på Ullevaal søndag kveld.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
LØP FRA ALLE: Rosenborg er overlegne alt og alle med et spill som bare kan spre glede, mener vår kommentator. Rosenborg slo Vålerenga 2-1 på Ullevaal søndag kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ULLEVAAL (Dagbladet): For de aller største drømmerne ødela kanskje Rade Prica den siste spenningen om gullet i årets Tippeliga da han headet inn 2 - 1 på overtid, men ellers har ikke dette Rosenborg-laget ødelagt noe som helst.

•• For nå er trønderne overlegne alt og alle i norsk klubbfotball med et spill som bare kan spre glede.

På en uke har RBK møtt to potensielle storlag som begge prøvde seg rett fra hver sin flytsone med akkurat like lite hell. Der tittelforsvarer Stabæk var sjanseløse sist helg, kom et Vålerenga med selvtillit til kort denne søndagen.

Og det ganske enkelt fordi RBK spiller feiende flott angrepsfotball.

DENNE gangen måtte de virkelig slite for å få slippe til med sånt. Rent taktisk hadde de nylig utskjelte VIF-trenerne gjort en svært solid jobb. Bojan Zajic var trukket ned som ballfordeler på plassen til suspenderte Martin Andresen i stedet for Harmeet Singh for å sikre at gjestenes fotrappe midtbane fikk best mulig følge. Med løpssterke Singh og Kristofer Hæstad rundt Zajic klarte hjemmelaget å følge tempoet på midten helt til første drikkepause.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer