Rett på casino

BERGEN (Dagbladet): Hassan El Fakiri (23) vil gi alt han har i sin siste kamp for Brann mot Stabæk i dag. Torsdag reiser årets fotballkomet til jetsetbyen Monte Carlo for å bli en enda bedre fotballspiller. - Jeg gleder meg veldig, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Koffertene står allerede ferdig pakket i den sparsommelig møblerte leiligheten i Fageråsen i Bergen. Etter kampen mot Stabæk reiser han sammen med laget tilbake for å ta skikkelig farvel med alle som jobber på stadion.

- Jeg har mye å takke Brann og Bergen for. Mye har skjedd etter at jeg kom hit. Det var synd jeg ikke fikk spille den siste kampen for hjemmepublikum, men de ga meg en fantastisk avskjed 16. og 17. mai, som jeg aldri vil glemme, sier Hassan El Fakiri.

Ble hyllet

16. mai-kampen mot Moss så han fra tribunen på grunn av tre gule kort. Nasjonaldagen gikk han i 17. mai-prosesjonen og ble hyllet av tusener på tusener langs ruten.

- Jeg håper at det en gang kan bli aktuelt å komme tilbake til Brann som spiller.

Det var under treningsoppholdet på La Manga i vinter at Hassan El Fakiri ble oppsøkt av en engelsktalende franskmann som ville vite mer om Branns midtbanejuvel.

- Da det ble snakk om Monaco, ga jeg beskjed til klubbledelsen med en gang at det var noe jeg ønsket. Det er ikke sikkert jeg hadde vært like motivert for å gå til en engelsk klubb, sier El Fakiri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer