Rett vest for Alberto Tomba

PARK CITY (NTB): Alberto Tomba kjørte i vel 30 sekunder - før han endte rett vest i en snøhaug. De vanskelige portkombinasjonene ble for vanskelige for italieneren, noe som betyr at italieneren vender hjem til Europa allerede mandag.

- Jeg har hatt litt problemer med ryggen de siste tre ukene. Jeg følte meg stiv før start i dag også og hadde ingen muligheter til å komme gjennom den vanskelige portkombinasjonen nederst i henget, sa Tomba. Han har forberedt seg for rennene i Park City gjennom trening i fjellene i Colorado.

- Ingen krise

Nå kommer han til å fortsette treningen i de italienske alpene til verdenscupsirkuset vender tilbake til Europa midt i desember.

- Det er ingen krise for meg at jeg kjørte ut i de to rennene her. Foreløpig er det lenge til OL, sa den 30 år gamle italieneren, som satser på å vinne sin fjerde olymiske gullmedalje i Shiga-Kogen i februar.

Østerrikeren Siegfried Voglreiter, som kjørte inn til en flott tredjeplass etter første omgang i dag, kom til mål med brukket tommelfinger. Uhellet skjedde på oppvarming før start. Han fikk tapet fingeren og kjørte glimrende til tross for store smerter.

I pausen mellom omgangene lørdag fikk han ytterligere behandling, slik at han kunne fullføre andreomgen også.