Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Edvartsen-konflikten

Rettssaken mellom Edvartsen og NFF går i juni

Arbeidsrettssaken mellom Norges Fotballforbund og Svein-Erik Edvartsen er berammet med start i uke 24. Første rettsdag kan bli mandag 11. juni.

RETTSSAK I JUNI: Rettssaken mellom NFF og Svein-Erik Edvartsen er berammet med start i juni. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
RETTSSAK I JUNI: Rettssaken mellom NFF og Svein-Erik Edvartsen er berammet med start i juni. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det får Nettavisen bekreftet av Edvartsens advokat, John Christian Elden.

NFF trakk seg forrige uke fra rettsmeklingen i saken. Det var i november at Edvartsen gikk til søksmål mot fotballforbundet etter å ha blitt sparket fra jobben som seksjonsleder i NFF.

– Etter fornyet vurdering har NFF i dag trukket seg fra den berammede rettsmeklingen med Svein-Erik Edvartsen 12. mars. Det er flere årsaker til dette, blant annet at Edvartsen fortsetter å trekke inn dommerkonflikten i saken. Dommerkonflikten ble forlikt i mai i fjor, og er ikke en del av avskjedssaken, sa NFFs advokat Magnus Stray Vyrje til NTB etter at fotballforbundet droppet rettsmekling.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!