BYTTER KLUBB: Heidi Løke fra EM-kvalifiseringskampen mellom Norge-Kroatia i Nadderud Arena. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
BYTTER KLUBB: Heidi Løke fra EM-kvalifiseringskampen mellom Norge-Kroatia i Nadderud Arena. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Heidi Løke til Larvik HK

Returnerer til gamleklubben

Heidi Løke bytter klubb.

Østlands-Posten skriver mandag at Heidi Løke returnerer til Larvik Håndballklubb etter sesongen, åtte år etter at hun forlot klubben.

- Larvik betyr utrolig mye for meg. Dette blir den tredje perioden min i klubben, og jeg ønsker nå å avslutte karrieren her. Det skal bli godt å komme hjem, sier hun til avisa.

35-åringen dro fra Larvik til Györ i forkant av 2011-sesongen, men har det siste året spilt i Storhamar Håndball. Nå velger hun å returnere til Larvik av praktiske årsaker.

- Jeg har hatt og har det bra på Hamar, men helhetssituasjonen blir jo lettere når det bare er et kvarter til arenaen, sier Løke, som det siste året har pendlet mellom Sandefjord og Hamar.

Avisen skriver videre at Løke har skrevet under på en treårskontrakt som strekker seg ut 2022-sesongen.

Løke ble toppscorer med Larvik HK i eliteserien både i 2008/09-sesongen, 2009/10-sesongen og 2010/11-sesongen med 216, 204 og 221 mål.

Larvik, som vanligvis har vært stormakten i norsk håndball, ligger nå bak Vipers. Nylig ble klubben slått med fjorten mål av Kristiansand-laget.

I sesongens første hjemmekamp i Champions League, vant Larvik 23–22 over Buducnost.