Revansj på overtid

I går var det endelig Odd som stjal to poeng på overtid, og nå vil Arne Sandstø ta sølvplassen fra Bodø/Glimt.

STAVANGER (Dagbladet): - Jeg hadde ikke regnet med tre poeng i dag, slik kampen utviklet seg. Uavgjort ville vært greit, sier en lykkelig Espen Hoff. Han var Odd Grenlands beste i går, og kronet en god kamp med et enkelt mål på slutten. Prestasjonen lå i å være med på kontringen og plassere seg umarkert foran mål.

- Jeg måtte jo score derfra, sier den lille, lynraske krølltoppen.

Med tre poeng i Stavanger ble grepet om bronsemedaljen enda litt fastere.

- Vi har ikke gitt opp sølvet heller. Nå er vi bare to poeng bak Bodø/Glimt. Vi skal ta alt som er mulig, sier en glad og selvsikker Arne Sandstø.

Tapt 6- 7 poeng

Odd-treneren innrømmer at seieren ikke var så veldig fortjent. Samtidig var det takk for sist til Viking, som avgjorde i siste liten på Odds hjemmebane tidligere i sesongen.

- Vi har tapt 6- 7 poeng på dumme straffespark og mål imot på overtid denne sesongen. Endelig var det vi som fikk det til.

- Et poengtyveri?

- Jeg vet ikke. Viking har ballen mye i andre omgang, men vi hadde muligheter til å lage både ett og to mål, sier Sandstø.

- Kommer tilbake

Han mener at Odds største styrke denne sesongen er lagets evne til å komme tilbake etter tap.

- Tidligere var det sånn at tapte vi to på rad, kom det gjerne to til. I år har vi hentet oss raskere inn igjen når vi har gått på en smell. Vi er også blitt bedre på bortebane, sier Sandstø.

Han regner med å få to nye spillere i stallen til neste sesong. En ny spiss vil være på plass i løpet av et par uker, men alt Sandstø vil ut med er at spilleren er norsk.

- Vi skal ikke bli svekket av at vi mister van Ankeren, sier Sandstø.

OVERRASKET: Seieren kom overraskende på målscorer Espen Hoff. - Uavgjort ville vært greit, sier han. Her i duell med Vikings Thomas Pereira.