Revansjelysten Berget har røpet alle Celtics hemmeligheter til Hareide

Trøbbel for Deila?

CHAMPIONS LEAGUE-DRØMMEN: Jo Inge Berget er revansjelysten på Celtic etter sitt mislykkede opphold i Glasgow, men den sterkeste motivasjonen i kveld er drømmen om å spille i Champions League. Foto: Daniel Kihlström / TT / NTB Scanpix
CHAMPIONS LEAGUE-DRØMMEN: Jo Inge Berget er revansjelysten på Celtic etter sitt mislykkede opphold i Glasgow, men den sterkeste motivasjonen i kveld er drømmen om å spille i Champions League. Foto: Daniel Kihlström / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GLASGOW (Dagbladet): I kveld spilles det første av to playoffoppgjør mellom Celtic og Malmö i det som kanskje er den største norske trenerduellen noensinne.

Både Celtic-sjef Ronny Deila og Malmö-trener Åge Hareide møtte pressen i går. Deila la vekt på at det er laget hans som skal «være konger på Celtic Park», mens Hareide, som stilte opp sammen med Jo Inge Berget, var i usedvanlig godt humør.

Og apropos Berget: Kveldens kamp blir nemlig helt spesiell for 24-åringen fra Hadeland. Berget fikk tilsammen åtte kamper i Celtic-trøya sist sesong da Deila hentet ham på lån fra Cardiff.

Da låneavtalen ble avsluttet rett før jul, valgte Deila, som også trente Berget i Strømsgodset, å ikke benytte seg av muligheten til å hente 24-åringen.

Litt revansjelysten Isteden kom Hareide og Malmö på banen, og resten har vært en suksesshistorie. Angrepsspilleren har hatt en strålende start på sin karriere for de svenske mestrene.

Overfor Dagbladet hevder han imidlertid at han bare er litt revansjelysten overfor Celtic.

- Ja, jeg er jo litt revansjelysten, men det jeg har aller mest lyst til er å spille i Champions League. Det har jeg ikke klart med verken Molde eller Celtic tidligere. Jeg har røket i flere kvaliker nå, så jeg har veldig lyst til å spille Champions League med Malmö. Skal vi klare det, må vi slå ut Celtic, og det kan nok smake litt ekstra godt for en som har vært her og ikke helt fått det til, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.