Silje Norendal syk før US Open-finalen

Revansjesugen Norendal ligger rett ut med feber før finaledagen

De norske snowboarderne kjører i prestisjetunge US Open denne helga. De er fryktelig revansjesugne etter OL-nedturen.

SKUFFET I OL: Silje Norendal var skuffet og lei seg etter at vinden ble et problem for snowboarderne i slopestyle-finalen i OL. I Big Air ble hun nummer seks. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
SKUFFET I OL: Silje Norendal var skuffet og lei seg etter at vinden ble et problem for snowboarderne i slopestyle-finalen i OL. I Big Air ble hun nummer seks. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Marcus Kleveland (18) har vært kanskje verdens beste snowboarder de to siste årene. Derfor var det ikke annet enn skuffende at han havnet på sjetteplass i slopestyle og ikke klarte å kvalifisere seg til finale i Big Air i OL.

Det samme gjelder Silje Norendal (24), som ble felt av dårlige forhold under slopestylen både i X-Games og OL.

Nå er begge revansjesugne foran US Open, som det er gjevt å gjøre det bra i - selv om det selvfølgelig ikke er helt på linje med X-Games og OL.

Syk Norendal

Norendal har rett og slett hatt en stang ut-sesong. Under X-Games var vinden så brutal at hun ikke kom seg over hoppene, og måtte trekke seg. I Pyeongchang var igjen den sterke vinden et hinder i en konkurranse flere mente ikke burde bli kjørt.

Silje Norendal tok seg greit til US Open-finale onsdag. Dagen før ligger hun rett ut med feber - men har planer om å kjøre, melder Grimsrud.

- Det er vanskelig for henne å vinne, men en pallplass er innenfor rekkevidde om hun gjør triksene bra. Nå skal hun holde senga, og bli frisk og samle krefter til finalen, sier landslagssjef Per Iver Grimsrud til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer