Reven lurte Bjørn

MUONIO (Dagbladet): Klokka 02.00 natt til i går bråvåknet Bjørn Dæhlies samboer Vilde av et brak hjemme på hustrappa. - Hun trodde det var innbrudd, sier Bjørn. Men nei da, det var Nannestad-reven som stakk av med orrhanen Bjørn kjørte på sist helg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LANG NESE: Da Bjørn Dæhlie kom til Finland i går, fikk han beskjed om at han hadde hatt ubudent besøk hjemme på Nannestad.

Sesongens første nederlag for Bjørn Dæhlie kom altså ikke i skiløypa. Skikongen ble lurt av en rødlugget sambygding fra de dype skogene der Dæhlie i høst har trent seg opp foran dagens verdenscupåpning.

- Helt utrolig, sier Bjørn.

Sist søndag kjørte han på en orrhane på vei til skirennet på Geilo. Den nektet å flytte seg fra veien til tross for Bjørns bønn om «løype» bak rattet. Vel hjemme på Nannestad hengte Bjørn opp orrhanen til mørning halvannen meter over hustrappa. Han trodde den hang trygt helt til Vilde ringte til Finland i går, og meldte fangsten savnet.

- Reven hadde vært på besøk. Bare hodet av orrhanen henger igjen, sier Bjørn.

Listig

Det er Dæhlie-takter over Nannestad-revens listighet. Straks husbonden satte kursen for Finland forsvant faren for hagl-ladninger fra soveromsvinduet.

- Den hoppet opp og beit til, sier Bjørn.

Det var da reven landet det ble slutt på Vildes nattesøvn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer