Ribery: - Hvorfor skulle jeg skifte klubb?

Kommer til å forlenge med Bayern.

THE TREBLE: Frank Ribery feirer cuptriumf og Bayern Münchens trippel i årets serie. Nå vil han forlenge med den tyske storklubben. Foto: Reuters / Fabrizio Bensch / NTB scanpix
THE TREBLE: Frank Ribery feirer cuptriumf og Bayern Münchens trippel i årets serie. Nå vil han forlenge med den tyske storklubben. Foto: Reuters / Fabrizio Bensch / NTB scanpixVis mer

Franske Franck Ribéry er blitt enig med Bayern München om betingelsene for en kontraktforlengelse. Underskriften har likevel ikke kommet på plass.

Ribery kom til Bayern fra Marseille i 2007 og har spilt seg inn i de tyske fotballhjertene for alvor. Han var denne sesongen en viktig brikke i Bayern-laget som tok «The Treble», med cup-, liga- og mesterligatriumf.

Franskmannen planlegger å forlenge sitt opphold i München med to år, men har ennå ikke satt underskriften sin på papiret.

- Vi har diskutert det hele, og jeg har sagt ja. Da mener jeg også ja. Vi har ikke behov for noe papir. Selvfølgelig skal kontrakten underskrives, og det vil snart skje, men det haster ikke, sa han til avisen Bild.

Sommerens overgangsvindu er ikke langt unna, men Ribery står fast på at en overgang ikke er aktuelt.

- Hvorfor skulle jeg skifte klubb? Jeg spiller for et stort lag som skriver historie, sa han.

(NTB)