Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ribery bøtelagt etter Instagram-tirade

Bayern München-stjernen Franck Ribéry fyrte løs da han fikk kritikk for et luksuriøst måltid i Dubai. Nå må han punge ut.

GIGANTBOT: Franck Ribery fikk svi etter en litt heftig Instagram-post. Foto: Christof STACHE / AFP
GIGANTBOT: Franck Ribery fikk svi etter en litt heftig Instagram-post. Foto: Christof STACHE / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

35-åringen er blitt bøtelagt av sin arbeidsgiver. Boten tilsvarer én ukelønn, og Ribery har godtatt straffen, forteller klubbens sportsdirektør Hasan Salihamidzic.

Bakgrunnen for straffen er Riberys tirade i sosiale medier lørdag. Franskmannen er for tiden i Dubai på ferie, der han valgte å fortære et bedre biffmåltid. Kjøttet var dekket av 24 karat gull. Ribery la ut en video på Instagram om dette.

Mange ga umiddelbart beskjed til Ribery om at dette var sløsing med penger. Det fikk det til å koke over for 35-åringen.

- La oss begynne med de misunnelige, de hatefulle, som sikkert er resultatet av et sprukket kondom, var starten på innlegget som etter hvert eskalerte til et langt verre angrep på kritikerne.

En av kritikerne anslo at prisen for biffen var på 1200 euro (12.000 kroner), men ifølge AFP koster restaurantens dyreste biff snaut 5000 kroner. Salihamidzic sier at spilleren selv ikke betalte, siden han var blitt invitert til restauranten.

Det er for tiden vinterpause i tysk fotball. Neste kamp for Ribery og Bayern München er 18. januar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!