Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ribery kan trolig glemme Real

Er innblandet i sexskandale.

FRSITER MINDRE: Franck Riberys mulige innblanding i en prostitusjonsskandale gjør en overgang til Real Madrid svært uaktuell. Foto: EPA/TOBIAS HASE
FRSITER MINDRE: Franck Riberys mulige innblanding i en prostitusjonsskandale gjør en overgang til Real Madrid svært uaktuell. Foto: EPA/TOBIAS HASE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Franck Riberys mulige innblanding i en prostitusjonsskandale gjør en overgang til Real Madrid svært uaktuell. Det skriver den velinformerte spanske sportsavisen Marca tirsdag.

Ribery har i avhør innrømmet at han hadde kontakt med en prostituert jente. Men han hevder at han ikke visste at hun var mindreårig.

Det sier en jurist tilknyttet etterforskningen til nyhetsbyrået AFP.

Den seksuelle lavalder i Frankrike er 15 år. Ribery er gift og har to barn.

Dersom Ribery finnes skyldig kan han få en fengselsstraff på opp til tre år. I tillegg kommer en bot på cirka 350.000 kroner.

Real har vært på jakt etter Ribery en god stund. Men klubben har nå fått iskalde føtter etter saken som rulles opp i Frankrike.

(NTB-AFP)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!