Ribery saksøker TV-giganten for millioner etter dette «dødsbildet»

Brukte bildet ved et uhell.

BLEMME: CNN publiserte en sak om en kvinne som omkom i kryoterapi. Men CNN illustrerte saken med et bilde av fotballstjerna Franck Ribery. Foto: AFP/Skjermdump
BLEMME: CNN publiserte en sak om en kvinne som omkom i kryoterapi. Men CNN illustrerte saken med et bilde av fotballstjerna Franck Ribery. Foto: AFP/SkjermdumpVis mer

(Dagbladet): Bayern München-stjerna Franck Ribery sliter fortsatt med skaden han pådro seg i en CL-kamp mot Sjakhtar Donetsk i vår.  

Behandlingen har tatt lenger tid enn planlagt, og Ribery har blant annet brukt kryoterapi (kulde på kroppen) som terapi for muskelskaden.

Det har han også brukt tidligere, og det litt spesielle bildet av stjernen i kuldetanken er blitt delt på internett.

Brukt av CNN CNN publiserte i forrige uke en sak om ei jente som døde i et såkalt kryoterapi-kammer, som vanligvis er nedkjølt til 120 minusgrader.
Men én feil inneholdt artikkelen:

Ja, nettopp, bildet av Ribery i tanken.

Det ble raskt slettet av den amerikanske mediegiganten, men skaden var allerede skjedd.

Saksøker Enkelte vil hevde at bildeglippen var ganske artig. Franck Ribery er ikke en av dem. Den franske fotballstjerna har nemlig bestemt seg for å saksøke CNN.

Han krever en millioner pund (ca 13 millioner kroner), skriver Daily Mail.

 FIKK BEHANDLING:  Franck Ribery i kjøletanken: Foto: NTB Scanpix
FIKK BEHANDLING: Franck Ribery i kjøletanken: Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ribery ga aldri sin godkjenning til at bildet kunne bli brukt i. Han og familien har instruert meg til å saksøke dem CNN for  sier Riberys advokat Carlo Alberto Busa til den franske radiostasjonen RMC, skriver Daily Mail.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram