Ribéry forlenget med Bayern

Signerte fireårskontrakt.

 BLIR:  Franck Ribéry blir værende i Bayern i fire år til. Her med sin nye sjef Pep Guardiola. FOTO: NTB Scanpix/Reuters/Michaela Rehle.
BLIR: Franck Ribéry blir værende i Bayern i fire år til. Her med sin nye sjef Pep Guardiola. FOTO: NTB Scanpix/Reuters/Michaela Rehle.Vis mer

Franske Franck Ribéry (30) forlenget fredag sin kontrakt med mesterligavinnerne Bayern München. Kontraktforlengelsen gjelder ut 2017-sesongen.

Den offensive kantspilleren har drøyd kontraktsforlengelsen i lang tid, men det har likevel vært stor sikkerhet blant fans og journalister om at Ribéry kom til å forlenge.

Fredag satte han pennen til papiret, noe som betyr at han ikke vil forlate den tyske storklubben med det første. Denne sesongen hentet de hjem alt som var av trofeer og nylig ble Pep Guardiola presentert som lagets nye trener.

- Jeg er veldig lykkelig. Jeg har tidligere sagt at jeg føler meg hjemme her. Jeg har en god følelse når det gjelder både meg selv og familien. Jeg håper neste år blir like bra som dette året har vært, sa Ribéry ifølge klubbens hjemmeside.

Franskmannen er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med en mindreårig prostituert. Den rettsaken ble utsatt for et par uker siden. (NTB)