KLIKKET: Franck Ribery var alt annet enn fornøyd etter helgas tap mot serieleder Dortmund. Foto: REUTERS/Andreas Gebert
KLIKKET: Franck Ribery var alt annet enn fornøyd etter helgas tap mot serieleder Dortmund. Foto: REUTERS/Andreas Gebert Vis mer

Franck Ribéry klikket etter Bayern-tap

Ribéry slo til TV-reporter

Det koker i Bayern München om dagen. Etter lørdagens tap for Borussia Dortmund svartnet det for Franck Ribéry, som gikk til fysisk angrep på en journalist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bayern-veteranen mistet kontrollen og slo til den franske BeIN-reporteren Patrick Guillou i ansiktet. Det skjedde etter en het diskusjon.

Ribéry tente skikkelig til da Guillou mente at han var medskyldig i to av Bayerns baklengsmål i 2-3-tapet i Dortmund. Ifølge tyske Bild endte krangelen med at Ribéry slo sin landsmann tre ganger i ansiktet.

Overfor avisen har Bayern München bekreftet hendelsen. Ribéry risikerer å bli utestengt lenge.

- Ribéry har informert oss om disputten med Patrick Guillou, som han har kjent i mange år. Vi er blitt enige med Guillou om at vi skal settes oss ned ansikt til ansikt for å finne ut hvordan vi skal løse problemet. Han har allerede sagt at det ligger i hans interesse å gjøre det, sier storklubbens sportsdirektør Hasan Salihamidzic.

Guillou er tidligere proffspiller. I sin tid spilte han for blant annet Bochum, Rennes og Saint-Etienne.

Bayern München har vunnet Bundesliga seks år på rad, men har skuffet under nytrener Niko Kovac. Sørtyskerne har allerede tapt tre seriekamper, ligger på femteplass og er sju poeng bak Borussia Dortmund på tabelltoppen.

Robert Lewandowski sendte Bayern to ganger i ledelsen lørdag, men scoringer fra Marco Reus (2) og Paco Alcácer sikret Dortmund alle poengene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer