Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Richards kneoperert

Ute i seks uker.

(Dagbladet.no): Sin unge alder til tross; Micah Richards har måttet renske i kneet. Gårsdagens operasjon setter Manchester City-juvelen ut av spill i seks uker.

Til manager Sven Göran Erikssons fortvilelse.

- Dette er selvfølgelig svært dårlige nyheter. Han ble operert i London i går, og jeg pratet med legene både før og etter operasjonen. Beskjeden var den samme begge ganger; han blir borte fra banen i seks uker, sier Eriksson til Sky Sports News.

Ifølge Sky Sports var det fare for at Richards kne ville holde ham på sidelinjen ut sesongen, men Eriksson skal ha fått forsikringer om at 19-åringen er av typen som raskt rister av seg skader.

Dermed kan det se ut til at Manchester City får dra nytte av Richards kvaliteter når kampen om verdifulle europacupplasser spisser seg til i april og mai.

SEKS UKER TIL NESTE DUELL: Manchester Citys forsvarsjuvel Micah Richards (t.v.) er ute av spill i seks uker fremover. Foto: AP/Scanpix
SEKS UKER TIL NESTE DUELL: Manchester Citys forsvarsjuvel Micah Richards (t.v.) er ute av spill i seks uker fremover. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media