Richards nikket City til semifinale mot United

Møtes på Wembley midt i april.

KNALLHARDT HODESTØT: City-forsvarer Micah Richards fikk fulltreff med en heading etter corner, og scoret det eneste målet i kvartfinalen mellom Manchester City og Reading på The City of Manchester Stadium i dag. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
KNALLHARDT HODESTØT: City-forsvarer Micah Richards fikk fulltreff med en heading etter corner, og scoret det eneste målet i kvartfinalen mellom Manchester City og Reading på The City of Manchester Stadium i dag. Foto: Andrew Yates, AFP/ScanpixVis mer

(Dagbladet): Manchester City - Reading 1-0.

Manchester City er klare for en drømme-semifinale i FA-cupen mot byrivalen Manchester United.

- Vi ser fram til dette, det kommer til å bli en bra kamp, sier matchvinner Micah Richards til ESPN ifølge Sporting Life.

- Dere kan selv tenke dere hvor mye den neste motstanderen betyr for oss. Det er ingen enkel vei til finalen. Vi ser fram til dette, istemmer forsvarskollega Vincent Kompany.

City møtte Reading i dagens kvartfinale, og det ble ingen enkel kamp. Gjestene fra midten av tabellen i Championship startet begge omganger friskt.

City overtok føringen utover i begge omgangene, men klarte ikke utnytte overtaket før pause til tross for noen store sjanser.

Et kvarter før full tid ble imidlertid en dødball avgjørende for utfallet av kampen.

Micah Richards kom i fullt firsprang framover i feltet etter en corner fra venstre, satte pannebrasken knallhardt på ballen som suste i mål via hansken til Reading-keeper Alex McCarthy.

Reading yppet seg et par ganger også mot slutten, og kunne sikret seg omkamp.

- Du ser på alt talentet de har, de fantastiske spillerne de har, og vi ble slått på en dødball. Dette er nivået man ønsker å spille på hver eneste uke, sier Reading-manager Brian McDermott.

Begge semifinalene i FA-cupen spilles på Wembley helga 16. og 17. april. I den andre semifinalen møtes Bolton og Stoke. Foreløpig er det ikke avgjort hvilken kamp som spilles hvilken dag.