Richards tror Tevez kan bli løsningen i gullkampen

- Jeg ville elsket å se ham spille.

TROR TEVEZ KAN HJELPE LAGET TIL SERIEGULL: Micah Richards (t.h) tror Carlos Tevez er mannen som kan løse målfloken til laget. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX
TROR TEVEZ KAN HJELPE LAGET TIL SERIEGULL: Micah Richards (t.h) tror Carlos Tevez er mannen som kan løse målfloken til laget. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester City har tapt de to siste kampene, og helgas tap mot Swansea kostet laget tabelltoppen. Laget har ikke helt vært til å kjenne igjen i de siste kampene, og det spekuleres i media om mannskapet til Mancini takler presset som vil komme inn mot serie-avslutningen i mai.

Laget har scoret 13 mål på de siste seks kampene i Premier League. Men i de to siste kampene har de lyseblå ikke maktet å sette ballen i nettet. Riktignok så var den ene kampen i Europaligaen, men forsvarsspiller Micah Richards er likevel bekymret over utviklingen.

- Vi må ta hver kamp som den kommer. Vi må gå tilbake og se hvor det gikk galt, og hva som er grunnen til at vi ikke scorer så mange mål som vi gjorde, sier Richards til Daily Mail.

Manchester City har blant annet slått Manchester United 6-1 på Old Trafford denne sesongen, og Tottenham fikk unngjelde på White Hart Lane da de lyseblå vant 5-1.

- Lag forsvarer seg bedre mot oss nå. I starten av sesongen scorte vi fire, fem eller seks mål i kamper, men i de siste to kampene har vi ikke scoret noen. Det er noe vi ønsker å forbedre til de neste kampene, sier Richards.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer