Richards tror Tevez kan bli løsningen i gullkampen

- Jeg ville elsket å se ham spille.

TROR TEVEZ KAN HJELPE LAGET TIL SERIEGULL: Micah Richards (t.h) tror Carlos Tevez er mannen som kan løse målfloken til laget. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX
TROR TEVEZ KAN HJELPE LAGET TIL SERIEGULL: Micah Richards (t.h) tror Carlos Tevez er mannen som kan løse målfloken til laget. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Manchester City har tapt de to siste kampene, og helgas tap mot Swansea kostet laget tabelltoppen. Laget har ikke helt vært til å kjenne igjen i de siste kampene, og det spekuleres i media om mannskapet til Mancini takler presset som vil komme inn mot serie-avslutningen i mai.

Laget har scoret 13 mål på de siste seks kampene i Premier League. Men i de to siste kampene har de lyseblå ikke maktet å sette ballen i nettet. Riktignok så var den ene kampen i Europaligaen, men forsvarsspiller Micah Richards er likevel bekymret over utviklingen.

- Vi må ta hver kamp som den kommer. Vi må gå tilbake og se hvor det gikk galt, og hva som er grunnen til at vi ikke scorer så mange mål som vi gjorde, sier Richards til Daily Mail.

Manchester City har blant annet slått Manchester United 6-1 på Old Trafford denne sesongen, og Tottenham fikk unngjelde på White Hart Lane da de lyseblå vant 5-1.

- Lag forsvarer seg bedre mot oss nå. I starten av sesongen scorte vi fire, fem eller seks mål i kamper, men i de siste to kampene har vi ikke scoret noen. Det er noe vi ønsker å forbedre til de neste kampene, sier Richards.

Stor fan av Tevez En mann som kan vise seg å være svaret på bønnene til Manchester City er Carlos Tevez. Argentineren har ikke spilt for førstelaget til City på over fem måneder, men fikk nylig prøve seg på reservelaget. Han skal ha skværet opp med Mancini etter den store krangelen, men har ennå ikke fått sjansen på førstelaget.

- Jeg har alltid vært en store fan av Tevez, jeg elsker ham, sier Richards, og fortsetter.

- Det var noen kamper under forrige sesong hvor han bærte oss på egenhånd, og i disse kampene ble han avgjørende for at vi vant 1-0. Det er til syvende og sist opp til manageren, men jeg ville elsket å se ham spille, sier Richards.

SKVÆRET OPP: Rapporter sier at Carlos Tevez og Roberto Mancini har skværet opp. Men Tevez er fortsatt ikke med i troppen til førstelaget. Foto: Nigel Roddis/REUTERS/SCANPIX
SKVÆRET OPP: Rapporter sier at Carlos Tevez og Roberto Mancini har skværet opp. Men Tevez er fortsatt ikke med i troppen til førstelaget. Foto: Nigel Roddis/REUTERS/SCANPIX Vis mer