SIER CIAO: Micah Richards drar tilbake til England etter spill i italienske Fiorentina. Aston Villa blir neste stoppested. Foto: AP / Fabrizio Giovannozzi / NTB Scanpix
SIER CIAO: Micah Richards drar tilbake til England etter spill i italienske Fiorentina. Aston Villa blir neste stoppested. Foto: AP / Fabrizio Giovannozzi / NTB ScanpixVis mer

Richards vraker Inter, drar tilbake til England

Frykter trenersparking.

Micah Richards bestemte seg nylig for å melde overgang til Aston Villa. Forsvarsspilleren takket nei til Roberto Mancini og Inter.

27-åringen fikk ikke fornyet kontrakten med Manchester City etter å ha vært på utlån i Fiorentina forrige sesong. Ti år etter sin debut for toppklubben fikk han ikke fortsette.

Flere klubber ønsket Richards' tjenester gratis. Valget endte til slutt på Villa, selv om at den tradisjonsrike klubben Inter ønsket å få han til Milano.

Midtstopperen mener det er for mye usikkerhet knyttet til trenersituasjonen rundt klubbene i Italia. Han tok ikke sjansen på å gå til gamlemanagerens italienske klubb.

- Jeg ønsker ikke å være ute i Italia og så blir manageren sparket og jeg må kjempe for plassen. Det er en hovedgrunnen til at jeg valgte å komme tilbake til England, sa Richards til Sky Sports.

(NTB)