Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ridderrennet avlyst

Ridderuka har vært arrangert hvert år siden 1964, men i år avlyses både vintersportsuka og Ridderrennet på grunn av spredningen av koronaviruset.

GIKK SAMMEN: Helge Flo (t.v.) fra Oslo og kronprins Haakon under 20 kilometer i forbindelse med Ridderrennet på Beitostølen- Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
GIKK SAMMEN: Helge Flo (t.v.) fra Oslo og kronprins Haakon under 20 kilometer i forbindelse med Ridderrennet på Beitostølen- Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer

Ridderrennet på Beitostølen skulle avvikles 28. mars som høydepunkt og avslutning på verdens største vintersportsuke for utøvere med syns- og bevegelseshemninger.

– Foreningen Ridderrennet har ut fra en helhetlig vurdering og etter faglige anbefalinger besluttet å avlyse Ridderuka 2020 på grunn av koronaviruset. Dette skjer i forståelse og samråd med våre medarrangører, heter det i en pressemelding.

Det skulle være den 57. utgaven av Ridderuka, og flere enn 400 deltakere fra 14 nasjoner var påmeldt. Til sammen var 1500 til 2000 personer involvert på arrangørsiden.

Neste år arrangeres Ridderuka fra 14. til 21. mars.

Hele Norges coronakart