ÅPNER FOR NORGE-RETUR: Betine Riegelhuth kan forlate danske Team Esbjerg og komme tilbake til Norge og Storhamar. Her fra håndball-VM i desember. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
ÅPNER FOR NORGE-RETUR: Betine Riegelhuth kan forlate danske Team Esbjerg og komme tilbake til Norge og Storhamar. Her fra håndball-VM i desember. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Riegelhuth åpner for Storhamar-retur

Kan forlate danske Team Esbjerg.

Betina Riegelhuth utelukker ikke at hun forlater danske Team Esbjerg til fordel for gamleklubben Storhamar, skriver Hamar Arbeiderblad.

Avisen skriver at 28-åringen har en klausul i kontrakten som sier at hun kan bryte kontrakten etter denne sesongen. Da kan det friste med en retur til Storhamar, som rykket opp fra 1. divisjon.

- Jeg har snakket med Storhamar, men har også fått tilbud fra flere steder. Jeg har fram til mai på å bestemme meg. Nå er jeg åpen, og bestemmer meg når jeg føler meg trygg på valget mitt, forteller Riegelhuth.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.