Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riegelhuth åpner for Storhamar-retur

Kan forlate danske Team Esbjerg.

ÅPNER FOR NORGE-RETUR: Betine Riegelhuth kan forlate danske Team Esbjerg og komme tilbake til Norge og Storhamar. Her fra håndball-VM i desember. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
ÅPNER FOR NORGE-RETUR: Betine Riegelhuth kan forlate danske Team Esbjerg og komme tilbake til Norge og Storhamar. Her fra håndball-VM i desember. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Betina Riegelhuth utelukker ikke at hun forlater danske Team Esbjerg til fordel for gamleklubben Storhamar, skriver Hamar Arbeiderblad.

Avisen skriver at 28-åringen har en klausul i kontrakten som sier at hun kan bryte kontrakten etter denne sesongen. Da kan det friste med en retur til Storhamar, som rykket opp fra 1. divisjon.

- Jeg har snakket med Storhamar, men har også fått tilbud fra flere steder. Jeg har fram til mai på å bestemme meg. Nå er jeg åpen, og bestemmer meg når jeg føler meg trygg på valget mitt, forteller Riegelhuth.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!