VRSAC, SERBIA 20120116.
Håndball EM i Serbia 2012:
Einar Riegelhuth Koren i kampen der Norge vant 28-27 mot Slovenia i åpningskampen i Millennium Hall i Vrsac under EM i håndball i Serbia mandag. 
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
VRSAC, SERBIA 20120116. Håndball EM i Serbia 2012: Einar Riegelhuth Koren i kampen der Norge vant 28-27 mot Slovenia i åpningskampen i Millennium Hall i Vrsac under EM i håndball i Serbia mandag. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

Riegelhuth Koren fikk godkjent av kona

Men matcher ikke Linkas bidrag til medaljesamlingen.

VRSAC (Dagbladet): Einar Riegelhuth Koren (28) har et kresent hjemmepublikum. Men landslagskona Linn-Kristin ga mer enn godkjent for EM-innsatsen mot Slovenia.

Fire mål på fire skudd var strekspillerens fasit etter Slovenia-kampen.

- Jeg hørte det var bra jubel i stua hjemme. Hele Larvik-laget var visstnok samlet for å se på, sier Riegelhuth Koren til Dagbladet.

Kona Linn-Kristin, eller «Linka» på håndballspråk, følger selvsagt med når mannen er i aksjon, som Einar sitter klistret til skjermen når kona spiller.

Men i motsetning til fruen, har ikke herr Riegelhuth Koren så mange mesterskapsmedaljer å henge på stueveggen. «Linka» har vunnet både EM,VM og OL og er således den klart mest meritterte i eksteskapet.

Og det skal nok godt gjøres om mannen i huset kommer hjem med edelt metall fra Serbia heller.

- Vi skal komme oss så langt som mulig. Kampen mot Slovenia viste at det bor mye i laget, og at vi er flinke til å samle oss og bygge hverandre opp igjen når det butter i mot.

- Klarer vi å gjøre de dårlige periodene kortest mulig i fortsettelsen, skal vi bite godt fra oss, sier Riegelhuth Koren, og håper kona vil være like fornøyd med innsatsen også i fortsettelsen.

HAR VUNNET ALT: Linn-Kristin Riegelhuth Koren har vunnet EM, VM, OL og Champions League. Hun ble også kåret til verdens beste spiller i 2008. Foto: Bjørn Langsem, Dagbladet
HAR VUNNET ALT: Linn-Kristin Riegelhuth Koren har vunnet EM, VM, OL og Champions League. Hun ble også kåret til verdens beste spiller i 2008. Foto: Bjørn Langsem, Dagbladet Vis mer