Riegelhuth og ulven

VM-jentene stiller opp i eventyrkalender.

• Direkte på Dagbladet.no 21.20: Norge - Makedonia.

METZ (Dagbladet.no): Det er litt eventyrlig det Larvik har fått til. Samarbeidsklubben i Vestfold var ikke veldig gammel før den var i norgestoppen. Plutselig var den også helt suveren.

Nå har også klubben laget en eventyrlig 2008-kalender.

I samarbeid med herrelaget til Fram Larvik har jentene stilt opp på fotoseanser hvor de har kledd seg ut som eventyrfigurer.

Linka som rødhette

- Vi ville ikke kle av noen, siden dette er veldig oppbrukt. I stedet ville vi spille på norske folkeeventyr, sier Hans Kristiansen i Printwork, initiativtaker til prosjektet.

Og dette kan også betale seg veldig bra for de to klubbene. Opplaget er på 2000 kalendere og dersom alle blir solgt sitter eliteserieklubben og 1. divisjonslaget igjen med 200 000 kroner på delings.

I kalenderen - som også inneholder to kampbilletter - er Linn-Kristin Riegelhuth og Eivind Ellingsen rødhette og ulven. Karoline Dyhre Breivang og Marius Dahl Sørlie billedlegger askeladden som kappåt med trollet. Kari Mette Johansen og Hans Kristiansen er karakterer fra eventyret om Askepott.

RØDHETTE OG ULVEN: Linn-Kristin Riegelhuth angripes av tidligere Sandefjord-spiller Eivind Ellingsen. Foto: DAG G. NORDSEEN/NORDSVEEN.NET
RØDHETTE OG ULVEN: Linn-Kristin Riegelhuth angripes av tidligere Sandefjord-spiller Eivind Ellingsen. Foto: DAG G. NORDSEEN/NORDSVEEN.NET Vis mer

Ville ikke kaste klærne

- Det var kjempegøy å stille opp på dette og en morsom dag. Det som gjorde at vi stilte opp var at ideen var litt annerledes enn det som er vanlig, sier Karo til Dagbladet.no.

Med jevne mellomrom dukker det opp kalendere med idrettsutøvere som har kastet alt fra det meste av klærne til alle tøyfiller. Det var ikke LHK-jentene interessert i.

- Denne kalenderen er ikke laget for å sjokkere, men for å underholde, sier landslagsspilleren.

- Jeg synes dette var et originalt tiltak, jeg har ikke sett noe liknende før.

PS! Du får kjøpt kalenderen for 100 kroner på hjemmesidene til Larvik og Fram.

• Kari Aalvik Grimsbø og Tonje Nøstvold står over kveldens kamp mot Makedonia.

Riegelhuth og ulven
Riegelhuth og ulven
PASSER DENNE, ASKEPOTT? Hans Kristiansen med et håpefullt blikk opp mot Kari Mette Johansen.
KARO KAPPÅT MED TROLLET: Karoline Dyhre Breivang og Marius Dahl Sørlie.