Riegelhuth sa nei til tredobbel lønn

Fortsetter i Larvik.

Gladmelding til alle i Larvik: Linn-Kristin Riegelhuth fortsetter i klubben i to nye år.

22-åringen slapp nyheten direkte på TV 2 rett etter at Larvik hadde slått Podravka Koprivnica fra Kroatia 36-28 mesterligaen søndag.

Riegelhuth sa dermed nei til tilbud i Danmark som ville ha tredoblet lønnen hennes.

- Det var et vanskelig valg, og jeg hadde mange gode tilbud. Men penger er ikke alt. Jeg valgte Larvik på grunn av utdannelsen og det gode sportslige tilbudet. Jeg gleder meg til å bidra framover, sa landslagsspilleren.

Riegelhuth ville ha tjent rundt 1,2 millioner danske kroner om hun hadde valgt å bytte klubb. I Larvik tjener hun rundt 400.000 kroner i året, som er en økning på 140.000 kroner i forhold til nåværende kontrakt.

Søndag var Riegelhuth en av kampens dominerende spillere, og hun bidro med hele 11 scoringer.

- Det var moro. Vi møtte et tøft lag og måtte være konsentrert i 2 x 30 minutter. Det føler jeg at vi klarte. Vi vant i dag, og det var viktig.

Larvik topper sin mesterligagruppe etter to strake seirer. Neste helg venter Viborg. Også den kampen spilles i Bergslihallen.

STOR LARVIK-DAG: Søndagen ble en jubeldag for Larvik. Ikke bare feide de gulvet med Podravka i Mesterligaen - etter kampslutt annonserte Linn-Kristin Riegelhuth at hun fortsetter i klubben. Foto: SCANPIX
STOR LARVIK-DAG: Søndagen ble en jubeldag for Larvik. Ikke bare feide de gulvet med Podravka i Mesterligaen - etter kampslutt annonserte Linn-Kristin Riegelhuth at hun fortsetter i klubben. Foto: SCANPIX Vis mer

(NTB)