Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riether lei seg etter overfallet på Januzaj

- Frustrasjonen tok overhånd.

 TØFF DAG:  Manchesters Uniteds stjerneskudd Adnan Januzaj fikk hard medfart i oppgjøret mot Fulham. Her i en duell med Scott Parker Foto: Ian Kington / AFP / NTB Scanpix
TØFF DAG: Manchesters Uniteds stjerneskudd Adnan Januzaj fikk hard medfart i oppgjøret mot Fulham. Her i en duell med Scott Parker Foto: Ian Kington / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Fulham-backen Sascha Riether tok tirsdag til Twitter for å unnskylde oppførselen sin under helgens Premier League-kamp mot Manchester United.

I tilleggstiden stemplet Riether United-talentet Adnan Januzaj på stygt vis. Mandag valgte Englands fotballforbund (FA) å anklage tyskeren for voldelig oppførsel etter hendelsen.

Siden dommer Lee Probert ikke så episoden, kan FA straffe Riether etter å ha sett videoopptak fra kampen. Fulham-forsvareren er den første som blir tiltalt under det nye prøveprosjektet for potensielle «ikke sett-hendelser» i Premier League.

- Jeg ønsker å si til Adnan Januzaj at jeg er lei meg. Det var veldig ulikt meg, og jeg kan bare si at frustrasjonen tok overhånd, skriver Riether via sin Twitter-konto.

Han valgte ikke å anke FAs tiltale, og dermed kan han vente seg noen kampers utestengelse.

- Jeg vil akseptere konsekvensene av mine handlinger, og jeg håper å legge det bak meg når jeg kommer tilbake. Jeg vil beklage til lagkameratene mine, fansen og alle i klubben, skriver Riether videre.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media