Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riiber var på vei mot norsk seier, men gikk feil på oppløpet

Ble disket.

GIKK FEIL: Jarl Magnus Riiber syntes å gå mot seier, men gikk feil på oppløpet slik at Eric Frenzel vant kombinertrennet i Lahti fredag. 
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
GIKK FEIL: Jarl Magnus Riiber syntes å gå mot seier, men gikk feil på oppløpet slik at Eric Frenzel vant kombinertrennet i Lahti fredag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

Jarl Magnus Riiber syntes å gå mot seier, men gikk feil på oppløpet slik at Eric Frenzel vant kombinertrennet i Lahti fredag.

Tyskeren spurtslo japanske Akito Watabe.

Dermed ble Jan Schmid beste norske på tredjeplass, 33,5 sekunder bak vinneren. Rieber ledet etter hoppingen og hadde et forsprang på 42 sekunder til tyskeren. Ut på sisterunden lot nordmannen konkurrentene komme inn på seg, men slo så til i den siste bakken inne på stadion.

Da han skulle gå inn på oppløpet fortsatte han derimot der hvor man tidligere hadde rundet, og ikke yttersvingen mot mål. Diskvalifikasjonen var et faktum. I fjor ble han også diskvalifisert i Lahti. Da for å ha fullført på en ski.

Det er ikke eneste gang at Rieber dummer seg ut. I år ble han diskvalifisert i Seefeld på grunn at han manglet startbrikken.

(NTB)