Riibers gulloppskrift: Stengte omverdenen ute

Jarl Magnus Riiber (21) satte på flymodus for å komme i rett modus til Seefeld-VM.

GULLHELT: Jarl Magnus Riiber hadde et fantastisk verdensmesterskap i Seefeld med to gull. Først i den indivudelle konkurransen, deretter laggull med Espen Bjørnstad
Jan Schmid og Jørgen Graabak. Foto: Bjørn Langsem
GULLHELT: Jarl Magnus Riiber hadde et fantastisk verdensmesterskap i Seefeld med to gull. Først i den indivudelle konkurransen, deretter laggull med Espen Bjørnstad Jan Schmid og Jørgen Graabak. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har som alltid høye forventninger. Når jeg stiller opp på skirenn har jeg som mål å vinne dem. Hvis ting ikke har endra seg så mye siden forrige helg kan dette bli veldig bra, sier Jarl Riiber til Dagbladet.

Vi møter den ferske verdensmesteren i Holmenkollen sammen med storebroren Harald. Det har nettopp vært pressekonferanse før helgens verdenscup, der VM-heltene fra Seefeld skal hoppe, gå på ski, og gjøre som Riiber-brødrene: kombinere både hopp og langrenn i den noe mindre populære idretten kombinert.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer