Riis ser ikke Touren

Har reist til Afrika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Team CSC-sjef Bjarne Riis er på ferie i Afrika og får overlevert sykkelnyhetene over telefon.

Bjarne Riis følger ikke Tour de France på TV mens han er på ferie. Nyheten om at Fabian Cancellaras seiret på den tredje etappen ble brakt over telefon.

- Bjarne ringte tirsdag og spurte om vi fortsatt hadde den gule trøyen. Da jeg sa ja, ble han glad. Da jeg sa at vi også hadde vunnet etappen, var han i ekstase, sier sportsdirektør Kim Andersen.

Riis var uønsket til årets Tour de France etter å ha innrømmet dopingbruk under sin aktive karriere, men møtte opp til prologen i London sist lørdag. Ifølge CSC-lagets pressesjef, Brian Nygaard, vil Riis sannsynligvis ikke dukke opp under den resterende delen av Touren.

(NTB)

I AFRIKA: Bjarne Riis visste ikke om Fabian Cancellaras etappeseier før Kim Andersen ringte ham. Foto: EDDY RISCH/EPA/SCANPIX
I AFRIKA: Bjarne Riis visste ikke om Fabian Cancellaras etappeseier før Kim Andersen ringte ham. Foto: EDDY RISCH/EPA/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer