TIL RIIS? Michael Rasmussen drømmer om å få sjansen til å kjøre for Team Sungard-Saxo Bank og Bjarne Riis. Foto: Bas Czerwinski, AP/Scanpix
TIL RIIS? Michael Rasmussen drømmer om å få sjansen til å kjøre for Team Sungard-Saxo Bank og Bjarne Riis. Foto: Bas Czerwinski, AP/ScanpixVis mer

Riis vurderer å ta Michael Rasmussen inn i varmen

- Et drømmescenario å kjøre sammen med Contador under Riis, sier «Kyllingen».

||| Bjarne Riis har registrert at den tidligere dopingutestengte Michael Rasmussen ønsker å få karrieren tilbake på sporet - noe som gjerne kan skje på Riis' eget sykkellag.

- Jeg har sett interessen i det siste, sier Riis til dansk TV 2 om Rasmussen, som ikke har lagt skjul på at han kunne tenke seg å sykle for Saxo Bank.

Riis, som eier laget, avviser ikke at Rasmussens comeback blant de beste kan skje hos ham.

- Michael fortjener sjansen til å komme tilbake. Om det blir hos meg eller i et annet sykkellag kan jeg ikke si. Men jeg skal tygge på det, sier Riis.

«Kyllingen» Rasmussen gleder seg over å høre de ordene.

- For meg ville det være et drømmescenario å kjøre sammen med Alberto Contador under Bjarne Riis. Jeg tror ikke det er urealistisk. Men det er klart at det til slutt er opp til Bjarne å beslutte og vurdere, sier Rasmussen til sporten.dk.

Dersom Rasmussen skulle få innpass i det danske profflaget, vil han måtte forholde seg til Contador på en helt annen måte. Da dansken sist syklet Tour de France i 2007 kjempet han om sammenlagtseieren mot spanjolen.

(NTB)