Riise: - Ble lei meg da jeg hørte nyheten

Håper Solskjær blir i miljøet.

(Dagbladet.no): Manchester United-fans over hele verden hyller Ole Gunnar Solskjær etter at kneskaden satte en endelig stopper for eventyrkarrieren.

Samtidig synes mange det er vanskelig å akseptere at vi har sett det siste av «The Baby-faced Assasin» på en fotballbane.

En av dem spiller for Uniteds erkerival Liverpool.

- Jeg ble lei meg da jeg hørte nyheten på Sky News, sier John Arne Riise til Dagbladet.no, via sin rådgiver Jan Kvalheim.

Ville ha med skadet Solskjær

- Ole Gunnar har alltid vært et stort forbilde for meg som fotballspiller, og sikkert også for mange andre landslagsspillere og unge spillere, sier Riise.

Solskjær gjorde comeback på landslaget i fjor høst, og leverte flere gode prestasjoner. Blant annet scoret han to ganger da Norge banket Ungarn på bortebane.

Da Solskjær skadet seg igjen, ønsket landslagssjef Åge Hareide likevel å ta ham med i troppen mot Bosnia og Tyrkia fordi United-spissen hadde «veldig stor betydning for landslaget.»

HÅPER SOLSKJÆR BLIR I MILJØET: John Arne Riise krysser fingrene for at Ole Gunnar Solskjær blir en del av landslagsmiljøet i fortsettelsen. Foto: SCANPIX
HÅPER SOLSKJÆR BLIR I MILJØET: John Arne Riise krysser fingrene for at Ole Gunnar Solskjær blir en del av landslagsmiljøet i fortsettelsen. Foto: SCANPIX Vis mer

Det takket Solskjær nei til - men John Arne Riise håper han tenker annerledes nå.

- Hans holdninger har vært eksemplariske og måten han har kommet tilbake etter skader har vært imponerende. Vi kommer alle til å savne ham i landslagsmiljøet, og håper virkelig at han fortsatt holder seg i miljøet rundt oss, sier han.

<B>TRIST:</B> John Arne Riise ble lei seg da han hørte at Solskjær hadde lagt opp.
FÅ MØTER:</B> Det er ikke så ofte Ole Gunnar Solskjær og John Arne Riise har møtt hverandre som motstandere. Her i 2003, etter at Liverpool vant ligacupfinalen 2-0.