Riise: - Danskene slo Solskjær

ULLEVAAL (Dagbladet.no): John Arne Riise dunket inn 1-1 i sinne over stygg dansk behandling av Ole Gunnar Solskjær.

- Jeg var bare så lettet da jeg scoret, det kunne vel alle se, sier Riise på vei inn i spillerbussen etter kvalikstarten.

Men lettelse var ikke den eneste følelsen Liverpool-spilleren opplevde på Ullevaal. Han ble flere ganger opprørt over slag mot Solskjær etter at ballen var spilt vekk.

Riise vil ikke navngi de danske grisespillerne, og peker på hodet sitt spøkefullt i stedet.

- Jeg har dem her oppe.

Der og da oppfattet han likevel behandlingen av Manchester United som alvorlig nok. Og det ga ekstra sprut i Riise-beina.

- Det er klart vi blir gira. Når de i etterkant slår til spillere, som Ole Gunnar, så har det ingenting i fotballen å gjøre, sier Riise.

Tross i manglende straffespark og skitne triks koste Riise seg på banen. Ikke bare fordi han selv scoret Norges første mål.

- Dette er den mest gøyale kampen jeg har spilt på landslaget. Spiriten var på plass hos alle, sier Riise.

Solskjær sjøl reagerer ikke på behandlingen han fikk av det danske midtforsvaret. Trolig er han vant til tøffe tak mot beinharde stoppere i Premier League.

- Det var ikke verre enn vanlig, sier Solskjær til Dagbladet.no.

United-spissen er skuffet over at Norge ikke vant, men smiler lurt når han tenker på returkampen i København i juni neste år.

- Vi gleder oss til å spille mot Danmark neste gang. Det tror jeg ikke de gjør.

TØFF BEHANDLING: John Arne Riise reagerte på danskenes harde behandling av Ole Gunnar Solskjær. Her er United-spissen i duell med Martin Laursen.