Riise: - Det kribler allerede nå

Men Brede tar det heeeelt med ro.

BISLETT (Dagbladet.no): Se det for deg: lørdag kveld i duskregn og flomlys, litt over klokka ni, og Norge har kvalifisert seg for EM-sluttspillet neste sommer etter å ha feid Tyrkia av banen.

Ikke rart det kribler litt i beina til selv gjennom-profesjonelle fotballspillere.

- Dette kan bli noe av det største vi kommer til å oppleve, det kribler allerede nå, sier en oppstemt John Arne Riise i samtale med Dagbladet.no.

Det er tross alt fortsatt nesten en uke til selve kampen, og en utfordring blir derfor å ikke bruke opp alle kreftene .

- Hehe, det blir en utfordring, men skal gå bra. Det viktige blir å gjør ting så normalt som mulig og få kroppen 100 prosent klar til ny kamp, sier eldstebror Riise.

En som trolig ikke står i fare for å bruke opp kreftene er mer bedagelige Brede Hangeland.

- Jeg finnes ikke spent nå. Jeg skal bruke de to første dagene til å slappe av og bygge meg opp. Kampen kan vi tenke på på lørdag. Vi blir slitne hvis vi skal tenke på det ei uke, smiler Hangeland.

SPENT: John Arne Riise sier det er en utfordring å ikke bruke opp kreftene før lørdag, mens Brede Hangeland skal slappe av noen dager. Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix
SPENT: John Arne Riise sier det er en utfordring å ikke bruke opp kreftene før lørdag, mens Brede Hangeland skal slappe av noen dager. Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix Vis mer
Riise: - Det kribler allerede nå