Riise: - Jeg ble sjokkert da jeg fant ut at han var fra India

Møttes i Norge.

 MØTTE INDISK SPILLER I NORGE:  Dehli Dynamo-spiller John Arne Riise forteller til den indiske avisa at han ble sjokkert da han fant ut at Stabæk-keeperen kommer fra India. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
MØTTE INDISK SPILLER I NORGE: Dehli Dynamo-spiller John Arne Riise forteller til den indiske avisa at han ble sjokkert da han fant ut at Stabæk-keeperen kommer fra India. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Etter at John Arne Riise opprettet blogg i mars i år, har både fans og journalister kunnet holde et øye med sunnmøringens hverdag i India. Nå har han også uttalt seg til et av landets medier, og i et intervju med avisa The Hindu forteller han om hverdagen i Dehli Dynamos etter at han kom til klubben i august.

I intervjuet forteller han litt om den nye rollen som midtstopper, og at det defensive spillet til Dehli Dynamos foreløpig har fungert godt. Han skryter også av den spillende treneren Roberto Carlos, som ifølge Riise har vært et av hans store fotballforbilder gjennom tidene. 

- Ingen som snakket I tillegg gjør Riise seg noen bemerkninger om sine nye lagkamerater.

Met this Legend after tonights game #Riise #LiverpoolLegend Et bilde publisert av Gurpreet Singh Sandhu (@gkgurpreet) lørdag 27. Juni. 2015 PDT

- I begynnelsen var de veldig sjenerte. Da jeg startet var det ingen som snakket, og det var ikke mange smil. De gjemte seg nesten! Jeg er av typen som liker å rope på trening for å pumpe opp de andre, og jeg måtte fortelle dem at det er måten man burde trene på. Nå snakker og kommuniserer spillerne mer, og de trår til i taklinger, sier Riise til den indiske avisa. 

Nordmannen blir også konfrontert med at han for noen måneder siden møtte Stabæk-keeperen som også spiller på det indiske landslaget. 

- Jeg møtte ham i Norge da jeg kommenterte en kamp på TV. Etterpå møtte jeg noen av spillerne på laget. Keeperen ønsket å møte meg, og det følte jeg meg forpliktet til. Jeg ble sjokkert da jeg fant ut at han var fra India, forteller Riise i intervjuet med The Hindu.

La ut bilde på Instagram
Gurpreet Singh Sandhu signerte med Stabæk i august i fjor, og 92-modellen er en av få indere som spiller i en europeisk klubb som befinner seg i den nasjonale toppserien. 

Etter møtet med Riise la Stabæk-keeperen også ut et bilde av de to på sin egen Instagram-konto, med teksten:

«Møtte denne legenden etter kveldens kamp #Riise "LiverpoolLegend»
  
Riise selv berømmer Sandhu for at han tør å ta sjansen på en internasjonal fotballkarriere.
 
- All ære til ham for at han reiser utenlands for å lære. Det trenger indiske spillere å gjøre mer av. Være modige og benytte seg av mulighetene som finnes i utlandet, sier han til den indiske avisa.