Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise: - Jeg blir i Fulham

Avviser overgang i løpet av dagen.

TILBAKE PÅ BANEN: John Arne Riise fikk spille mot Manchester United i helga, og her er han i aksjon mot West Ham-spiss Andy Carroll i går kveld. Nordmannen sier han blir i Fulham. Foto: SANG TAN, AP / NTB SCANPIX
TILBAKE PÅ BANEN: John Arne Riise fikk spille mot Manchester United i helga, og her er han i aksjon mot West Ham-spiss Andy Carroll i går kveld. Nordmannen sier han blir i Fulham. Foto: SANG TAN, AP / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Arne Riise (32) forlater ikke Fulham. Det forteller venstrebacken til Nettavisen.

Riise har hatt lite spilletid for Fulham den siste tiden, men har vært tilbake på laget i de to siste kampene. Onsdag bidro han til 3-1-seier mot West Ham.

Framtiden hans i klubben har vært usikker, men nå er situasjonen avklart. Riise blir værende på Craven Cottage.

- Jeg blir i Fulham. Det har vært mye rykter og snakk de siste ukene, og jeg er glad for at jeg nå kan fokusere på resten av sesongen. Jeg skal spille best mulig og samtidig jobbe hardt for at Norge kommer til VM, sier Riise til Nettavisen.

Riise sier det har vært litt rart å stå utenfor laget.

- Det er klart det er uvant, men uten at jeg vil gå mer inn på det, så har det vært forskjellige grunner til det. Alt jeg tenkte på, var å jobbe hardt og ha mye egentrening, slik at jeg visste at jeg ville være klar, forteller veteranen.

- Det er alltid prestasjoner som bestemmer, men personlig var jeg fornøyd med innsatsen mot Manchester United i cupen, og jeg var veldig godt fornøyd med kampen mot West Ham. Etter 14 år som proff, hvor jeg stort sett har spilt fast hele tiden, ble jeg veldig overrasket over skriveriene som kom fordi jeg gikk glipp av noen kamper, sier Riise.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!