Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise: - Utrolig bra avtale

Jubler for Drillo og Ståle.

RIISE JUBLER FOR TRENERLØSNINGEN: John Arne Riise har lenge ment Drillo bør fortsette som landslagssjef, og han fikk viljen sin. Han er også meget tilfreds med at Ståle Solbakken overtar for Drillo i 2012.   Foto: Kyrre Lien / Scanpix
RIISE JUBLER FOR TRENERLØSNINGEN: John Arne Riise har lenge ment Drillo bør fortsette som landslagssjef, og han fikk viljen sin. Han er også meget tilfreds med at Ståle Solbakken overtar for Drillo i 2012. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

|||

John Arne Riise jubler for fotballforbundets opplegg med å forlenge med Drillo de neste to årene, for så å ansette Ståle Solbakken som ny landslagssjef.

- Dette ser jeg veldig positivt på. Drillo har gjort en veldig god jobb i denne perioden, og han nyter stor respekt i spillergruppen. Han var et naturlig valg for oss i spillergruppa, sier John Arne Riise i en sms-kommentar til NTB.

Han legger ikke skjul på at han allerede er i gang med å tenke på neste mesterskapskvalifisering som starter til høsten. Da gjelder det å komme med til fotball-EM i 2012 i Polen og Ukraina.

Lover bra

- Jeg vil si at dette lover veldig bra for neste kvalifisering, og jeg tror spillergruppa tar med seg alle de positive opplevelsene vi hadde med Drillo i år. Jeg tror også Drillo kommer til å heve nivået på det norske laget, nå som han blir bedre kjent med spillerne, samtidig som vi blir bedre kjent med ham de to neste årene, mener Riise.

Roma-spilleren framhever også de sterke sidene til Egil Olsen:

- Han er veldig dyktig taktisk og veldig flink til å gi oss spillere tro på at vi kan vinne kampene med hans taktikk og vårt nivå, sier Riise.

Ros

Bortsett fra kampene i år har han aldri spilt under Egil Olsen, for han kom inn på landslaget i 2000 da Nils Johan Semb var sjef. Etter de avtalene som ble offentliggjort tirsdag, gir han sin første landslagssjef mye ros.

- Jeg synes det er en utrolig bra avtale som er gjort med Ståle Solbakken som den neste landslagssjefen, sier han.

- Her har Nils Johan (Semb) gjort en veldig bra jobb, så jeg ser veldig lyst på framtiden med det norske landslaget. Jeg gleder meg enormt til å oppnå suksess med Drillo de neste to årene - og med Ståle Solbakken etter det, skriver John Arne Riise i sms-en til NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media