Riise: - Vi burde vunnet

Men Liverpool fikk ikke revansj mot Everton.

(Dagbladet.no): Liverpool-Everton 0-0.

Et revansjesugent Liverpool skulle hevne 0-3-tapet mot byrivalen Everton fra september, og gikk offensivt ut med spisstrioen Peter Crouch, Craig Bellamy og Dirk Kuyt på banen fra start.

Crouch forsøkte seg med et brassespark i det niende minutt, men satte ballen rett på keeper. Minuttet seinere hadde Bellamy ballen i nettet, men var korrekt avvinket for offside.

Peter Crouch fikk en ny stor sjanse helt mot slutten av kampen, men traff igjen keeper Tim Howard.

- Vi ville spille, mens de forsvarte seg veldig godt med elleve mann, oppsummerte John Arne Riise i et intervju med Canal +.

Han mener de røde hadde fortjent tre poeng etter total dominans.

- De hadde én sjanse, ellers produserte de ingenting, sier Riise.

Den sjansen var til gjengjeld trolig kampens største. Andy Johnson dro seg fri i feltet etter en times spill. Men en sterk beinparade av Jose Reina hindret scoring.

MÅLLØST: Liverpool var sterkest, men klarte aldri å score det avgjørende målet i derbyet mot Everton. Her Xabi Alonso i duell med Phil Neville. Foto: EPA/Scanpix
MÅLLØST: Liverpool var sterkest, men klarte aldri å score det avgjørende målet i derbyet mot Everton. Her Xabi Alonso i duell med Phil Neville. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Riise var imidlertid fornøyd med spillet - selv om de ikke fikk revansjen eller poengene de ønsket seg.

- Vi skulle hatt tre poeng etter sånn vi spilte, men vi må tenke videre på neste kamp. Det er Newcastle borte, det er ikke lett det heller, sier Riise.

FORNØYD MED SPILLET: John Arne Riise synes Liverpool spilte en god kamp, og fortjente å slå byrival Everton og Tim Cahill.