Riise: - Vi er enige om at jeg ikke bør spille

- De er ganske overrasket over meg.

IKKE 100 PROSENT: John Arne Riise er ikke med mot Ajax i kveld. - Jeg er ikke helt der jeg skal være ennå, sier han. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
IKKE 100 PROSENT: John Arne Riise er ikke med mot Ajax i kveld. - Jeg er ikke helt der jeg skal være ennå, sier han. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Lørdag spilte John Arne Riise 90 minutter for Apoel (0-0 mot AEL Limassol) i det som var hans andre kamp for klubben. Mandag erklærte han, i et NTB-intervju, at han «gledet seg som en unge» til å spille Champions League-fotball igjen, og noen timer seinere trente han med laget på Kypros.

Men da Apoel kunngjorde sin 20-mannstropp til møtet med Ajax, var Riises navn utelatt - noe Dagbladet omtalte mandag kveld.

- At jeg nå ikke spiller, eller er med i troppen, er noe vi er enige om, hevder Riise i en e-post til Dagbladet tirsdag morgen.

- Trenger noen kamper - Siden jeg signerte så var planen at jeg trengte fem-seks uker før jeg var 100 prosent. Jeg har ikke hatt en normal forsesong, så de siste tre-fire ukene har jeg trent meget hardt for å «ta igjen» de andre. Derfor trenger jeg også noen kamper hvor jeg får skikkelig kamptrening. Jeg har en trener som virkelig bryr seg om spillerne sine og det siste han vil er at jeg blir skadet fordi jeg blir kastet inn i to kamper i uka for tidlig. Planen har hele tiden vært at etter denne landslagspausen så vil jeg være klar for flere kamper etter hverandre, forteller Riise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer