Riise:- Ikke overrasket over at han har gjort legenes dystre spådommer til skamme

Hyller kreftsyk pokerhelt.

HOLDER DET GÅENDE:  Thor Hansen er fortsatt i aksjon rundt pokerbordet. Her sammen med NM-general Frode Fagerli. Foto: Drea Karlsen / www.dreakarlsen.com
HOLDER DET GÅENDE: Thor Hansen er fortsatt i aksjon rundt pokerbordet. Her sammen med NM-general Frode Fagerli. Foto: Drea Karlsen / www.dreakarlsen.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden fikk Thor Hansen (66) dødsdommen. Men «Gudfaren», som har bløffet til seg utallige millioner, ser nå ut til å ha lurt døden.

Hansen ble diagnostisert med kreft i tykktarmen med spredning til lungen, lever og lymfer. Det var uhelbredelig, sa legen.

Men han ga ikke opp håpet. Med stor økonomisk hjelp fra det norske pokermiljøet, som samlet inn et sekssifret stort beløp for å få «Gudfaren» hjem, dro han fra Las Vegas til Norge. Der har han blitt behandlet, og i går følte Hansen for å ytre seg.

Rørt Riise - I dag blir det konjakk til kaffen.  To år har flydd unna, og nå får jeg vel gi denne legen fingeren. Etter en fantastisk velkomst på Ullevaal sykehus, og med 110 cellegiftdoser, føler jeg meg sterkere enn på lenge, skriver han på sin Facebook-side.

Det tok ikke lang tid før gledesmeldingene kom. Over 100 i tallet. Også fra en pokerfrelst venstreback med 110 kamper med flagget på brystet:

- Du er en enestående mann, Thor Hansen.Er så utrolig imponert over hvor sterk du er. Nyt konjakken, du er en helt og forbilde i mine øyne, skrev John Arne Riise i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer